Miejscowość: Sopot
Data rozpoczęcia: 12.11.2024
Data zakończenia: 15.11.2024
Cena aktualna: 3290 zł + 23% VAT
Cena standardowa: podlega negocjacji przy zgłoszeniu kilku osób zł + 23% VAT
Istnieje również możliwość wzięcia udziału w szkoleniu z 2. noclegami – 2890 zł + 23% VAT
oraz noclegów w pokoju 1-osobowym za dopłatą.
wykładowca wyższych uczelni, wieloletni praktyk administracji skarbowej w tym Naczelnik Urzędu Skarbowego, główna księgowa jednostek sektora finansów publicznych i spółek
autor i współautor kilkudziesięciu pozycji książkowych (w tym aktualnej „Ustawa o rachunkowości w jednostkach finansów publicznych” (komentarz) C.H.BECK , Warszawa 2023 ) oraz wielu publikacji o tematyce rachunkowej, podatkowej, finansów publicznych.
Prowadząca jest znanym i cenionym szkoleniowcem z zakresu tematyki podatkowej, finansów publicznych i rachunkowości, szkoląca zarówno pracowników jednostek organizacyjnych sektora finansów państwowych i samorządowych, również pracowników RIO, NIK, Ministerstw, Sądów i innych ważnych Urzędów państwowych i samorządowych. Nawiązuje doskonały kontakt z uczestnikami – jest współpracownikiem wielu Agencji Szkoleniowych.
Podstawą wzięcia udziału w szkoleniu jest przesłanie wypełnionej karty zgłoszenia faksem lub e-mailem, lub wypełnienie zgłoszenia internetowego.
Karta zgłoszenia oraz wypełniony formularz internetowy mają formę umowy zawartej pomiędzy firmą zgłaszającą a Instytut Szkoleniowy A&D Sp. z o.o.
W przypadku nie otrzymania potwierdzenia uczestnictwa 7 dni roboczych przed szkoleniem, prosimy o kontakt telefoniczny.
Osoby zainteresowane noclegami w pokojach 1-osobowych za dopłatą, prosimy o kontakt z nami.
Rezygnacja musi zostać przesłana mailem najpóźniej 21 dni roboczych przed rozpoczęciem szkolenia. Rezygnacja w terminie późniejszym lub niestawienie się na szkolenie, wiąże się z koniecznością pokrycia kosztów organizacyjnych w wysokości 100%.
Organizator zastrzega sobie prawo do:
Hotel Haffner*****
Hotel położony jest w centrum Sopotu, w sąsiedztwie plaży. Hotel posiada przestronne, komfortowo wyposażone pokoje o oryginalnej stylistyce. Najdrobniejsze szczegóły zostały dopracowane ze szczególną starannością, tak aby pobyt w jego progach był czystą przyjemnością.
Hotel słynie ze znakomitej kuchni, w której wśród dań basenu Morza Śródziemnego oraz kuchni amerykańskiej serwowane są tradycyjne polskie potrawy. Szef Kuchni, Łukasz Szczepaniak, dba o doznania smakowe wszystkich, nawet najbardziej wymagających Gości.
Oferuje pełen wachlarz zabiegów relaksacyjnych i kosmetycznych wykonywanych na ekskluzywnych produktach renomowanych firm Babor oraz La Colline, które zapewniają pełną pielęgnację i regenerację skóry.
Wśród propozycji Instytutu SPA & Salon znajdują się również:
Ofertę uzupełniają:
Doświadczony, kompetentny personel służy pomocą i poradą!